Medislank Logo

Zomerslank met Medislank eiwitdieet!

Zomerslank
Wilt u ook graag snel uw overgewicht verliezen, daarnaast alleen uw vetmassa verbranden, en dat allemaal zonder hongergevoel of jojo-effect?!

Start dan zo snel mogelijk met Medislank het proteïnedieet. Met Medislank, het proteïnedieet raakt u in een korte periode vele vetkilo's kwijt. Kijk voor meer informatie op de website van Medislank.

Zomer
Zo voor de zomer is iedereen weer in de ban van zijn aangekomen kilo’s. En de voornemens zijn dan ook vaak het kwijtraken van deze kilo’s voordat de bikini/zwembroek weer aan moet. Dit is goed voor uw gezondheid. Overgewicht kan namelijk tot verschillende ziektebeelden leiden.

Medislank
Medislank hét proteïnedieet, is een dieet op basis van veel eiwitten, veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Dit medisch onderbouwde dieet zorgt voor een snel gewichtsverlies van vele kilo’s per maand! Het dieet wordt gevolgd onder intensieve begeleiding van diëtiste Indra. Deze consulten krijgt u vergoedt door uw zorgverzekering (de eerste 4 uur). Met Medislank, hét proteïnedieet, heeft u geen last van het jojo-effect en geen hongergevoel. U verbrandt alleen uw lichaamsvetten en behoudt uw spiermassa.

Indra Praktijk voor dieetadvies
Medislank heeft een groot assortiment scherp geprijsde proteïneproducten. Veel proteïneaanbieders zijn veel duurder en hebben minder aanbod dan Medislank. Er is keuze uit ruim 140 verschillende smaken en er komen er steeds meer bij. Toast, brood, pannenkoeken, soep, pasta, desserts, wafels, nootjes, warme en koude dranken en ook heerlijke gezonde tussendoortjes voor de moeilijke momenten. Deze verscheidenheid maakt het dieet erg gevarieerd en daardoor ook makkelijker vol te houden. Ook kunt u bij Indra alle voedingssupplementen en het boek; “Het geheim van het proteïnedieet” aanschaffen, waarin 12 weekmenu’s en veel informatie over het dieet en meer dan 70 recepten staan.

Inloopspreekuur
Benieuwd naar de producten? Of wilt u meer informatie over het proteïnedieet? Kom naar het speciale Medislank inloopspreekuur. Wij informeren u graag over de data.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u de nodige Medislank informatie en kunt u al uw vragen stellen over het proteïnedieet. Ook ontvangt u 15% korting op uw eerste aankoop. Mocht deze data u niet schikken, bel of mail dan kunt u altijd langskomen voor een persoonlijke intake en u ontvangt ook 15% korting. Op het inloopspreekuur wordt u tevens gewogen op een speciale weegschaal. Deze weegschaal meet niet alleen uw gewicht, maar ook uw vetmassa, lichaamsvocht, spiermassa, BMI, buikvet en biologische leeftijd. Samen met mij kunt u dan uw streefgewicht vaststellen.